Werknemer

Wil je als werknemer starten met Payroll? Dan ben je bij Unicoo aan het juiste adres.

Wat is Payroll?

Het bedrijf waar je voor werkt, jouw opdrachtgever, werkt samen met Unicoo op het gebied van het juridisch werkgeverschap. Dit betekent dat je je dagelijkse werkzaamheden gewoon uitvoert op de werkvloer van je opdrachtgever.

Jullie maken samen afspraken over bijvoorbeeld je salaris, je werkrooster, wanneer je een vrije dag wilt opnemen, hoe je functie eruit ziet en wat er van je wordt verwacht. Unicoo is jouw juridisch werkgever en dat betekent dat je bij ons in dienst komt. Wij verzorgen je arbeidsovereenkomst, zorgen dat je salaris op tijd betaald wordt en begeleiden je als je ziek bent.

Zo werkt Payroll
voor jou!

Je opdrachtgever levert alle benodigde gegevens bij ons aan
Je ontvangt een arbeidsovereenkomst via onze applicatie
Je ondertekent de arbeidsovereenkomst digitaal via onze app
Je maakt je uren bij je leidinggevende
Jij of je opdrachtgever voert je gewerkte uren online bij ons in
Wij betalen jouw salaris uit
Je ontvangt direct na het uitbetalen van je salaris een loonstrook

Flexwrapp is dé app voor flexwerkers!

Nooit meer werken met urenbriefjes, vanaf nu kun je al je uren gemakkelijk bijhouden en direct declareren in Flexwrapp.

De app is volledig geïntegreerd met Easyflex, de beste webapplicatie waarmee je bureau kan werken op het gebied van verloning en facturatie. Zo hoef jij alleen maar aan je werk te denken.

Onder welke
CAO val ik?

Unicoo is aangesloten bij de NBBU (Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendonder- nemingen). De NBBU is de brancheorganisatie voor bedrijven actief in de arbeidsbemiddeling. Een NBBU-lid voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Wanneer je bij Unicoo in dienst treedt betekent dit dat voor jou de NBBU cao van toepassing is. De NBBU cao vormt voor haar medewerkers een goede balans tussen flex en zekerheid. De meest recente versie van de NBBU cao kun je downloaden in de appstore of google play store. Zo heb je de cao altijd bij de hand.

085 - 070 44 00

085 - 070 44 00