Over Unicoo

Dé plek voor uitzendwerk en payroll in Ridderkerk

Een einde aan administratief gedoe

Vraag aan een willekeurige ondernemer waarom hij of zij is gaan ondernemen en je krijgt in 9 van de 10 gevallen hetzelfde antwoord: meer vrijheid. Toch genieten maar weinig van de échte ondernemersvrijheid. Bedolven onder de werkgeverstaken en administratieve rompslomp blijft er maar weinig tijd over voor kerntaken. Zonde, want het zijn juist deze taken waar je de meeste energie van krijgt.

Ervaren in payroll en uitzendwerk

Sinds 2017 helpt Unicoo bedrijven bij het aannemen van personeel. Unicoo is een jong en fris bedrijf dat bestaat uit enthousiaste medewerkers die klaarstaan om werk uit jouw handen te nemen. Met een achtergrond in de uitzendbranche en salarisadministratie hebben wij de juiste skills en drive in huis, om jouw salarisadministratie professioneel te verzorgen. Zodat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken om de verplichtingen die komen kijken bij het werkgeverschap.

Afspraak maken

Payroll maakt voor veel ondernemers het verschil tussen bedolven worden onder werkgeverstaken en de vrijheid om écht te ondernemen. Wil jij meer vrijheid binnen je bedrijf? Laten we dan snel kennis maken!

085 - 070 44 00

085 - 070 44 00